Death Stranding komt in juni naar de pc

Inclusief een ventiel voor Norman Reedus.

Hideo Kojima's Death Stranding komt op 2 juni naar de pc. Tot nu toe was de game exclusief speelbaar op de PlayStation 4. De pc-versie wordt uitgegeven door 505 Games en krijgt bovendien ook enkele nieuwe cosmetische items. De game komt zowel naar Steam als naar de Epic Games Store.

Bij de nieuwe items zitten enkele nieuwe outfits voor het hoofdpersonage, waaronder ook een hoed met een ventiel achteraan, zoals in het logo van Valve. Daarnaast krijg je bij de pc-versie ook een art book en de volledige soundtrack voor de game.

Naast die extra's bevat de pc-versie ook enkele technische verbeteringen. Zo ondersteunt de nieuwe versie hogere framerates en bredere monitoren. Daarnaast krijgt de pc-versie ook een fotomodus.

Death Stranding lanceerde eind vorig jaar voor de PlayStation 4. Sander was alvast laaiend enthousiast over de game, zoals je leest in onze Death Stranding review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread