Desperados 3 release uitgesteld

Nog een paar hooibalen wachten.

Wat al even in de lucht hing, is nu ook officieel bevestigd door THQ Nordic. De release van tactische RTS-game Desperados 3 is uitgesteld. Normaal gezien zou de game eind vorig jaar uitkomen, maar de release is nu officieel uitgesteld naar deze zomer. Desperados 3 komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De eerste Desperados lanceerde in 2001 en was een op Commandos ge´nspireerde strategiegame waarin je een groep personages in het Wilde Westen aanstuurt. De ontwikkeling is in handen van Mimimi Games, de ontwikkelaar van het gelijkaardige Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Om de uitgestelde releasedatum te compenseren, heeft THQ Nordic een nieuw personage in Desperados 3 onthuld. Doc McCoy is een premiejager die onder andere gas en gif gebruikt om vijanden te neutraliseren. het personage was eerder al speelbaar in de eerste Desperados.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread