Nioh 2 krijgt tijdelijk gratis trial in aanloop naar de release

Samoer-ai, ai, ai!

Koei Tecmo en Sony laten weten dat iedereen eind deze maand Nioh 2 gratis kan uitproberen in aanloop naar de release van de game. De Last Chance Trial begint op vrijdag 28 februari om 9:00 uur 's ochtends en duurt tot en met zondag 1 maart om 09:00 uur 's ochtends. Je hebt bovendien geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de game uit te proberen.

De Trial bevat drie missies uit de game, net als de nieuwe character creator. De progressie die je boekt in de missies kun je niet overdragen naar de uiteindelijke game, personages die je maakt in de character creator wel. Daarnaast is het mogelijk om onder andere de nieuwe Switchglaives en Yokai Form uit te proberen.

De release van Nioh 2 staat gepland voor 13 maart. Voorlopig komt de game exclusief naar de PlayStation 4, net zoals de eerste Nioh. Die eerste game kreeg uiteindelijk ook een pc-versie. Carls Nioh review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread