Apex Legends Duos mode komt tijdelijk terug

Voor romantische koppels.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment laat weten dat er later vandaag een nieuw event van start gaat in Apex Legends ter ere van valentijn.Het Valentine's Day Rendezvous event duurt tot en met 18 februari en brengt onder andere de Duos mode terug naar de game.

In november van vorig jaar was het al eventjes mogelijk om de game als duo te spelen. Dat is nu opnieuw mogelijk en biedt bovendien enkele voordelen. Wie de komende dagen als duo de arena betreedt, krijgt dubbele XP tot een maximum van 20.000 per dag. Daarnaast krijgt iedereen die deelneemt aan het event een unieke badge. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens het event enkele unieke cosmetische items te kopen.

12

Apex Legends blijft immens populair. Vorige maand maakte uitgever Electronic Arts bekend dat er tijdens het derde seizoen van Apex legends meer actieve spelers dan in het seizoen voordien.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread