Activision bevestigt nieuwe Call of Duty 2020 en "tal van remasters"

Maar welke ontwikkelaar(s) is niet bekend.

Tijdens de bekendmaking van Activisions kwartaalcijfers heeft topman Coddy Johnson laten weten dat er ook voor 2020 een nieuwe Call of Duty gepland staat. Wie er aan het roer van het ontwikkelingsproces staat, is echter nog niet bekend.

Gezien de release van de Modern Warfare-reboot vorig jaar lijkt het hoe dan ook niet Infinity Ward te zijn. Dan resten Treyarch, Sledgehammer en Raven Software. Eerder doken echter geruchten rond creatieve onenigheid tussen de twee laatsgenoemde studio's op, waarop Treyarch het boventouw heeft genomen. Gaat het dan toch om een nieuwe Black Ops? Activision neemt ten slotte ook "voorzichtig" aan dat de titel de verkoopcijfers van Modern Warfare niet zal evenaren.

Verder geeft Activision de komst van "tal van remasters en herontdekte games" aan. Over welke bekende franchises het gaat, wordt niet verteld, maar het mag duidelijk zijn dat de remakes van Crash Bandicoot (N.Sane Trilogy en Crash Team Racing Nitro-Fueled) en Spyro (Reignited Trilogy) de uitgever bepaald geen windeieren hebben gelegd. Meer nieuws volgt naarmate de release van de games nadert, aldus financieel directeur Dennis Durkin.

Kun je even door de Call of Duty-bomen het bos niet meer zien? Hier lees je nog eens onze Call of Duty: Modern Warfare review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op-games. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread