Blizzard Entertainment wijzigt refund policy voor Warcraft 3: Reforged

Brandjes blussen.

Blizzard Entertainment maakt bekend dat alle spelers die ontevreden zijn over de kwaliteit van Warcraft 3: Reforged een refund kunnen aanvragen. Normaal gezien laat de ontwikkelaar enkel refunds toe als je een game pas recent hebt aangekocht en nog niet hebt gespeeld. Tot nader order kan echter iedereen die de game bezit een terugbetaling vragen.

De afgelopen dagen kreeg Blizzard heel wat kritiek te verduren. Zo komt de uiteindelijke kwaliteit van Warcraft 3: Reforged niet overeen met wat het bedrijf beloofde in de trailers. Ook zijn alle custom maps die spelers maken voor de game integraal eigendom van Blizzard. Intussen heeft Warcraft 3: Reforged de dubieuze eer om de game met de laagste user score ooit op Metacritic te zijn.

Blizzard heeft alvast enkele broodnodige updates voor Warcraft 3: Reforged aangekondigd. Deze week nog worden enkele bugs aangepakt. Intussen lees je op onze site over de gloriedagen van Warcraft 3 in onze Warcraft 3: The Frozen Throne retrofiel.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread