Star Wars Jedi: Fallen Order al acht miljoen keer verkocht

Overstijgt de verwachtingen.

Electronic Arts heeft zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt. Daaruit blijkt onder andere dat Star Wars Jedi: Fallen Order intussen al meer dan acht miljoen keer over de toonbank is gegaan. Volgens CFO Blake Jorgensen overtreft de game daarmee de verwachtingen.

EA had immers gehoopt om tegen eind maart zes tot acht miljoen exemplaren te verkopen. Die doelstelling is intussen bijgesteld, het bedrijft mikt nu op tien miljoen verkochte exemplaren tegen het einde van dit kwartaal.

Volgens EA-topman Andrew Wilson heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment 'een kwaliteitsvolle game met uitstekende gameplay afgeleverd, die de fans meer dan wist te bekoren'. Ook Apex Legends, eveneens van Respawn Entertainment, doet het overigens uitstekend. Zo waren er tijdens het derde seizoen van die game meer actieve spelers dan in het seizoen voordien.

Hopelijk zorgen de uitstekende verkoopcijfers van Star Wars Jedi: Fallen Order voor een nieuwe golf aan singleplayer Star Wars-games. Deze week verspreidde het gerucht zich dat er een nieuwe Star Wars: Knights Of The Old Republic in de maak is. Lees in afwachting van een officiële aankondiging zeker nog eens onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread