Rocket League krijgt niet langer ondersteuning voor Mac en Linux

Stoute DirectX 11!

Ontwikkelaar Psyonix laat weten dat de Mac- en Linux-versies van Rocket League vanaf begin maart niet langer worden ondersteund. De singleplayer en local co-op blijven nog steeds speelbaar, maar het is vanaf dan niet langer mogelijk om de game online te spelen.

De oorzaak ligt volgens Psyonix bij DirectX 11. Later dit jaar zal de game enkel nog speelbaar zijn via die standaard, waardoor Mac- en Linux-gebruikers uit de boot vallen. De ontwikkelaar benadrukt wel dat slecht 0,3% van alle spelers op die platformen speelt.

12

Wie Mac- of Linux-versie van de game bezit, kan zijn geld terugvragen via Steam. Voorlopig heeft de ontwikkelaar enkel bevestigd dat je je geld terugkrijgt voor de basisgame. Het is onduidelijk of ook aangekochte DLC wordt terugbetaald.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread