Dishonored: The Role-Playing Game vanaf nu beschikbaar

Althans de digitale versie van het handboek.

Ontwikkelaar Modiphius Entertainment biedt vanaf nu het digitale handboek van Dishonored: The Role-Playing Game te koop aan. Dat is een tabletop RPG die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Dishonored-games. Normaal gezien zou de tabletop RPG pas komende zomer uitkomen, maar de ontwikkelaar stelt de digitale versie dus al vroeger ter beschikking.

Het digitale regelboek kost 15 pond (16 euro). Voor dat bedrag krijg je 308 pagina's met de regels van de game en een uit vier delen bestaand scenario genaamd The Oil Trail. De fysieke versie van het regelboek komt later dit jaar uit en kost 35 pond (38 euro). Wie nu alvast de digitale versie koopt, krijgt eveneens korting bij de aankoop van die fysieke versie.

In Dishonored: The Role-Playing Game kruip je in de huid van een assassin of andere avonturier en verken je samen met je vrienden gebieden uit de games zoals Dunwall en Karnaca. Net zoals in de games spelen Chaos en Void Powers een belangrijke rol.

Samen met je vrienden rond de tafel kruipen voor een tabletop RPG is op dit moment niet altijd mogelijk door de coronamaatregelen. Websites zoals roll20 kunnen je daar echter bij helpen. Heb je gaan geen zin in, dan kun je uiteraard nog eens de Dishonored-games opnieuw spelen. Recent verkozen we Dishonored tot een van de beste games van het decennium (2010-2019).

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread