20 gamereleases in 2020 om naar uit te kijken

Met onder meer Cyberpunk 2077, Final Fantasy 7 en The Last of Us 2.

Met onder meer Sekiro: Shadows Die Twice, Death Stranding, Resident Evil 2, Apex Legends en The Outer Worlds was 2019 een gamejaar om je vingers bij af te likken. Toch is onze honger naar nog meer games niet gestild. Gelukkig heeft 2020 alweer potentiële klassiekers om reikhalzend naar uit te kijken. Welke? We zetten twintig gamereleases om in het oog te houden op een rijtje voor je.

Ori and the Will of the Wisps

Release: 11 maart 2020
Platform: pc, Xbox One

Ori and the Will of the Wisps is het vervolg op Ori and the Blind Forest, een Metroidvania-achtige platformer uitgegeven door Microsoft die in 2015 zeer positief ontvangen werd. Ook dit keer kun je een audiovisueel sprookje met in de hoofdrol de guardian spirit verwachten. Nieuwe features zijn naast de nodige gameplaytweaks onder meer NPC's, sidequests en een autosave-functie.

Nu Ori and the Will of the Wisps bij Bol.com bestellen

Doom Eternal

Release: 20 maart 2020
Platform: pc, PlayStation 4, Xbox One (Switch volgt later)

Doom kreeg enkele jaren geleden een zeer succesvolle reboot. Doomguy keert in 2020 terug om zowel oude als nieuwe vijanden op Aarde op een enkeltje Hel te trakteren. Met nieuwe speeltjes zoals een laserbijl, vlammenwerper en shotgun met grijphaak belooft het weer een duivelse slachtpartij te worden.

Nu Doom Eternal bij Bol.com bestellen

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread