Darksiders en Steep deze week gratis in de Epic Games Store

Mooi nieuwjaarscadeau.

Epic Games gaat ook in 2020 verder met het uitdelen van gratis games. Momenteel zijn Darksiders, Darksiders 2 en Steep gratis te downloaden via de Epic Games Store. Het aanbod is nog geldig tot en met 9 januari. Het is nog onduidelijk of we daarna opnieuw een of meerdere gratis games mogen verwachten.

In de Darksiders-games volg je telkens één van de ruiters van de Apocalyps. De eerste game verkozen we recent zelfs nog tot een van de beste games van het decennium (2010-2019). Deel twee maakte destijds iets minder indruk met een geforceerd lootsysteem, maar is nog steeds meer dan de moeite waard.

Steep is dan weer een openwereldgame van Ubisoft waarin je met je snowboard of wingsuit de Alpen verkent. In zijn Steep review prees Carl de game nog voor zijn wondermooie graphics en eindeloze open wereld. Een omslachtige interface en slordige afwerking gooien echter roet in het eten.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread