Gears Tactics release bekend

Bevat geen microtransacties.

Tijdens de Game Awards heeft Microsoft de releasedatum van Gears Tactics bekendgemaakt. De game lanceert op 28 april 2020 voor de pc en de Xbox One. In tegenstelling tot de andere Gears-games is Gears Tactics een tactische turn-based titel die sterk doet denken aan de XCOM-games.

Rod Furgusson van ontwikkelaar The Coalition heeft via Twitter nog extra info onthuld over de game. Zo bevat Gears Tactics geen multiplayer, enkel een singleplayercampaign. Die campaign zou ongeveer 40 uur duren. Daarnaast bevat de game geen microtransacties. Alle cosmetische upgrades verdien je louter door de game te spelen.

Gears Tactics speelt zich ongeveer tien jaar voor de gebeurtenissen in de eerste Gears of War af. In de game volg je de opstandige soldaat Gabe Diaz. De ontwikkelaar belooft daarnaast onder andere 'agressieve gameplay en gigantische baasgevechten'.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp release uitgesteld

Nog even wachten op Andy en zijn vrienden.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread