Axiom Verge 2 aangekondigd

Komt er volgend jaar aangestormd. 

Tijdens de Nintendo Indo World Showcase heeft ontwikkelaar Thomas Happ Games aangekondigd dat er een sequel voor Axiom Verge in de maak is. Axiom Verge 2 lanceert in de herfst van 2020 voor de Switch. Het is momenteel nog niet geweten of de game ook naar andere platformen komt.

Volgens de eerste trailer voor de game ontdek je in dit tweede deel de oorsprong van het Axiom Verge universum. Met behulp van een reeks nieuwe wapens, power-ups en abilities verken je metroidvania-gewijs opnieuw een uitgestrekte wereld.

Thomas Happ Games werkt intussen al vier jaar aan Axiom Verge 2. In afwachting van de sequel lees je op onze site nog eens Randolfs Axiom Verge review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Eerste Shadow Warrior 3 gameplay getoond

Een vleugje Doom, een snuifje Titanfall.

Far Cry 6 release bekend

PSN klapt uit de biecht.

Far Cry 6 info lekt op PSN

Vindt plaats in "Cuba".

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread