Ontwikkeling In The Valley of the Gods voor onbepaalde tijd stopgezet

Half-Life: Alyx krijg voorrang.

Ontwikkelaar Campo Santo laat weten dat de ontwikkeling van In the Valley of the Gods voor onbepaalde tijd is stopgezet. Sinds de studio in 2018 werd opgekocht door Valve, zijn veel medewerkers ingeschakeld in andere projecten. Daardoor is nu beslist om de ontwikkeling op te schorten.

In the Valley of the Gods werd in 2017 aangekondigd. Net zoals in Campo Santo's vorige game Firewatch lag de nadruk op het verhaal. De game zou een filmmaker volgen die in de jaren 1920 Egypte verkent op zoek naar archeologische vondsten.

Campo Santo-topman Jake Rodkin bevestigt nu dat heel wat medewerkers aan andere projecten binnen Valve werken. Vooral voor de ontwikkeling van het recent aangekondigde Half-Life: Alyx is heel wat extra hulp nodig. Daarnaast werken verschillende medewerkers ook aan Dota Underlords en de verdere ontwikkeling van Steam.

Campo Santo zette zich destijds als ontwikkelaar op de kaart met het geweldigde Firewatch. Onze Firewatch review lees je nog eens na op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread