Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Divinity: Original Sin 2 krijgt eigen bordspel

Co-optimale keuze!

Bordspelontwikkelaar Lynnvander Studios heeft een Kickstarter-campaign gelanceerd voor een bordspeladaptatie van Divinity: Original Sin 2. Divinity Original Sin the Board Game komt in oktober 2020 uit en laat vier spelers in co-op samenspelen. De basisversie van de game kost 120 dollar.

Spelers kunnen kiezen uit verschillende personages uit de videogame, evenals enkele nieuwkomers. Samen met je medespelers bezoek je verschillende locaties uit de game om schatten te zoeken en gevechten aan te gaan. Tijdens gevechten gebruik je net als in de game action points. Die bepalen hoeveel je kunt bewegen en welke vaardigheden je kunt gebruiken.

Bekijk op YouTube

Volgens de ontwikkelaars krijg je tijdens de game ook narratieve keuzes die bepalen in welke richting het verhaal evolueert. Bij het ontwikkelen van latere uitbreidingen wil Lynnvander Studios bovendien rekening houden met de keuze van de meerderheid van de spelers.

Divinity: Original Sin 2 is ontwikkeld door het Belgische Larian Studios. Op de site lees je nog eens Carls Divinity: Original Sin 2 review.

Read this next