Factorio update 1.0 releasedatum bekend

Nog even wachten.

Ontwikkelaar Wube Software heeft de releasedatum van Factorio onhuld. De game is al sinds 2016 speelbaar via Early Access, maar krijgt volgend jaar eindelijk update 1.0. Die is vanaf 25 september 2020 beschikbaar.

In Factorio speel je als een ingenieur die gecrasht is op een vreemde planeet. De bedoeling is om een raket te bouwen en te ontsnappen. Dat doe je door steeds meer geavanceerde machines en werktuigen te ontwikkelen en processen in je fabriek te automatiseren.

Wube Software benadrukt dat de ontwikkeling van Factorio niet zal stoppen na de officiŽle release. Tot die release wil de ontwikkelaar vooral de bestaande structuren en systemen van de game optimaliseren. Nadien wordt er werk gemaakt van nieuwe features.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

MechWarrior 5: Mercenaries release opnieuw uitgesteld

Komt exclusief naar de Epic Games Store.

Sega koopt ontwikkelaar Two Point Studios

Als onderdeel van Sega's Searchlight programma.

Satisfactory binnenkort speelbaar in Early Access

Van de makers van Goat Simulator.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread