Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sonic the Hedgehog film nieuw design voorgesteld

Nieuwe releasedatum eveneens onthuld

Paramount Pictures stelt via een nieuwe trailer het vernieuwde design van Sonic voor de Sonic the Hedgehog film voor. Eerder dit jaar was er heel wat protest gekomen tegen het oorspronkelijke design. Paramount Pictures besliste dan ook om de egel te herontwerpen, waardoor de Sonic the Hedgehog film release werd uitgesteld.

Intussen heeft de film een nieuwe releasedatum. Vanaf 14 februari 2020 is de film te zien in de cinema. De stem van Sonic is ingesproken door Ben Schwartz. Jim Carrey vertolkt dan weer de rol van Dr. Robotnik.

Cover image for YouTube videoSonic The Hedgehog (2020) - New Official Trailer - Paramount Pictures

Het nieuwe design van Sonic ziet er alvast heel wat beter uit dan het vorige. het blijft echter de vraag of Sonic er in slaagt om de middelmatigheid van veel eerdere videogamefilms te overstijgen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Mortal Kombat-film.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sonic Mania Plus

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties