Overwatch 2 aangekondigd

Inclusief singleplayer-campaign.

Tijdens BlizzCon 2019 heeft Blizzard Entertainment Overwatch 2 aangekondigd. In tegenstelling tot de eerste Overwatch bevat de game deze keer ook volwaardige PvE-content, inclusief een campaign. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer en voor platformen de game uitkomt.

De campaign vertelt hoe Winston jaren na het uiteenvallen van Overwatch probeert om de oude bende terug samen te krijgen. Dat verhaal wordt verteld in de nieuwe Story Missions. Daarnaast zijn er ook Hero Missions die focussen op herspeelbare co-op. In die Hero Missions is het onder andere mogelijk om je personages te levelen en je abilities te customizen.

Ook op PvP-vlak zijn er verschillende nieuwigheden. Zo is er een volledig nieuwe modus genaamd Push. In totaal bevat de nieuwe Overwatch 31 speelbare personages, waaronder het volledig nieuwe personage Sojourn.

Ten slotte benadrukt Blizzard dat spelers van de originele Overwatch niet vergeten worden. Zo kun je al je outfits en progressie overdragen naar de nieuwe game, en is het ook mogelijk voor spelers van Overwatch en Overwatch 2 om bepaalde multiplayer-modi samen te spelen.

De eerste Overwatch lanceerde in 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit jaar kwam de game ook naar de Switch. Onze Overwatch review vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread