Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in november

Samoer-aardig aanbod.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand november bekendgemaakt. Volgende maand zijn Nioh en Outlast 2 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Nioh vindt plaats in feodaal Japen en put duidelijk inspiratie uit de Dark Souls-games. De game maakt vooral indruk met zijn strategisch gevechtssysteem en oogverblindende omgevingen. Onze Carl was destijds in elk geval dolenthousiast. Zijn Nioh review lees je hier.

Cover image for YouTube videoPlayStation Plus - Free Games Lineup November 2019 | PS4

Outlast 2 maakte destijds een minder goede indruk. De game is op alle vlakken een stuk groter dan zijn voorganger, maar frustrerende gameplay en oduidelijk leveldesign doen de titel uiteindelijk de das om. Onze Outlast 2 review vind je eveneens op de site.

Beide games zijn vanaf dinsdag 5 november beschikbaar. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand oktober downloaden. Momenteel is onder andere The Last of Us Remastered gratis beschikbaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

NioH

PS4

Outlast 2

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties