Darksiders Genesis release onthuld

Oorlog en vrede. Maar toch vooral oorlog.

THQ Nordic heeft de releasedatum van Darksiders Genesis bekendgemaakt. de co-op spin-off van de Darksiders-games lanceert op 5 december voor pc en Stadia. Op 14 februari 2020 komt de game ook naar de PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Darksiders Genesis is een top-down game waarin je als War of Strife speelt. De nadruk ligt op co-op, maar het is ook mogelijk om de game in je eentje te spelen. In dat geval kun je op ieder moment wisselen tussen beide personages. Qua verhaal vormt de game een prequel op de andere Darksiders-games.

Darksiders Genesis is eerder dit jaar aangekondigd. Vorig jaar bracht THQ Nordic ook al Darksiders 3 uit, dat de avonturen van de vrouwelijke ruiter Fury volgt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread