Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 20 patch verbetert Career Mode en FIFA Ultimate Team

Op de valreep.

Ontwikkelaar EA Sports heeft vandaag een grote patch voor FIFA 20 vrijgegeven, die met name de Career Mode stevig onder hand neemt. De patch is reeds live voor de pc en onderweg naar PlayStation 4 en Xbox One.

Hoewel de patch tal van bugs en glitches in verschillende modi verbetert, is het vooral de Career Mode die enkele ingrijpende veranderingen ondergaat. Zo presteerden topteams, aangestuurd door AI, bijvoorbeeld geregeld ondermaats met degradatie tot gevolg, terwijl trainers met goede cijfers zonder pardon de laan werden uitgestuurd. Het zonder reden uitblijven van de Europa of Champions League na enkele opeenvolgende seizoenen is eveneens verleden tijd.

Bekijk op YouTube

Verder krijgt de Legendary-AI in FIFA Ultimate Team een upgrade - net als skill moves, animaties en het gedrag van doelmannen - voor een grotere uitdaging. Op de FIFA Forums vind je een volledig overzicht van de patch notes.

De patch is de eerste grote patch sinds de release van FIFA eind vorige maand. Hier zijn vijf dingen die je moet weten over de FIFA 20 release.

Read this next