Gerucht: Apex Legends krijgt Halloween-event

Fight or Fright.

Dataminer Shrugtal heeft ontdekt dat Apex Legends binnenkort waarschijnlijk een Halloween-event krijgt. In de meest recente patch zijn aanwijzingen gevonden naar onder andere een nieuwe game mode en vijandige NPC's in de game.

Het event heet Fight or Fright en zal een nieuwe modus genaamd Shadowfall introduceren. Daarin komen komen dode spelers terug tot leven als zombies. Daarnaast zijn loot crates ge´nfecteerd met spinnen. Ten slotte is het in de nieuwe modus niet de bedoeling om als laatste te overleven, maar om een ruimteschip te bereiken dat je weghaalt van de ge´nfecteerde planeet.

De modus speelt zich af op de oude King's Canyon map. Bij het begin van de wedstrijd word je vermoedelijk meteen aangevallen door zombies en spinnen. Ten slotte krijgen verschillende personages zoals Gibraltar waarschijnlijk een Halloween-skin.

Vorige week is ook al de Apex Legends World's Edge map onthuld. Daarnaast werkt Respawn Entertainment momenteel aan een Medal of Honor VR-game.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread