Apex Legends Meltdown Season 3 nieuwe map onthuld

Van King's Canyon naar World's Edge.

Apex Legends van Respawn Entertainment is intussen aan zijn derde seizoen toe. Dat viert de ontwikkelaar met een launchtrailer, waarin een nieuwe map genaamd World's Edge wordt onthuld. Season 3 van Apex Legends - getitelde Meltdown - gaat op 1 oktober van start.

World's Edge bevindt zich in tegenstelling tot King's Canyon niet op de planeet Solace, maar op Talos. Daar ontdek je een vulkanisch gebied vol lavapoelen en stoomopeningen, maar ook ijzige tunnels en sneeuwvlaktes.

De launchtrailer werpt tevens een korte blik op Crypto, de kersverse Legend die het strijdgewoel betreedt. Crypto blinkt uit in surveillance en hacken, en heeft steevast een drone aan zijn zijde.

De free-to-play Battle Royale is niet het enige project van Respawn Entertainment. Zo werd eerder deze week bekendgemaakt dat Respawn Entertainment aan een Medal of Honor VR-game werkt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread