The Last of Us: Part 2 heeft geen multiplayer

Maar wordt in de toekomst wel afzonderlijk uitgebracht.

Naughty Dog heeft bevestigd dat The Last of Us: Part 2 geen multiplayer bevat. Vorig jaar had de ontwikkelaar nog laten vallen dat Part 2 opnieuw een Factions-modus zou krijgen zoals de eerste game, maar die plannen zijn dus gewijzigd.

Volgens Naughty Dogs is de singleplayer-campaign van The Last of Us: Part 2 de grootste en meest ambitieuze die de studio al heeft ontwikkeld. Het werk dat reeds is gepresteerd voor de multiplayer-modus zal volgens de studio hergebruikt worden voor een volgende game.

Wie de singleplayer-campaign wil beleven, hoeft niet lang meer te wachten. Eerder deze week is de The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd. Ook wie de eerste game nog niet heeft gespeeld, heeft geluk. Die maakt immers deel uit van de PlayStation Plus games in oktober.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread