Metro 2033 Redux en Everything tijdelijk gratis in de Epic Games Store

Alles is gratis!

Epic Games biedt deze week opnieuw twee games gratis aan via de Epic Games Store. Tot en met donderdag 3 oktober zijn zowel Metro 2033 Redux als Everything gratis te downloaden. Vanaf die datum kun je dan weer Minit gratis downloaden.

Metro 2033 is de eerste game in de Metro-serie en lanceerde in 2010. De game is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dmitri Gloechovski en maakte destijds indruk met zijn geweldige graphics. Begin dit jaar kwam Metro Exodus uit. Onze Metro Exodus review lees je op de site.

Everything is dan weer een simulatiegame waarin je kunt transformeren in elk dier of voorwerp dat je tegenkomt. Zo is het zelfs mogelijk om andere de gedaante van een planeet aan te nemen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread