Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in oktober

Zombies en ballen.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand oktober bekendgemaakt. Volgende maand zijn The Last of Us Remastered en MLB The Show 19 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

The Last of Us Remastered is de PlayStation 4-versie van Naughty Dogs meesterwerk uit 2013. De Remastered versie bevat naast de basisgame ook de Left Behind DLC. Binnenkort lanceert ook The Last of Us: Part 2. Gisteren is de The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd.

MLB The Show 19 is de meest recente game in de baseball-serie van ontwikkelaar SIE San Diego Studio. Wie de game in oktober speelt, krijgt naast de basisgame ook gratis DLC in de vorm van extra spelers en gratis player packs.

Beide games zijn vanaf dinsdag 1 oktober beschikbaar. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand september downloaden. Momenteel zijn Darksiders 3 en Batman: Arkham Knight gratis beschikbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Deze games komen in december naar Xbox Game Pass

Met onder andere Halo Infinite en Stardew Valley.

Deze games komen in de tweede helft van oktober naar Xbox Game Pass

Dragon Ball FighterZ! Age of Empires! Nog games!

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread