Call of Duty: Modern Warfare Spec Ops Survival tijdelijk exclusief voor PlayStation 4

En het is langer dan je denkt.

Infinity Ward heeft een nieuwe trailer voor Call of Duty: Modern Warfare vrijgegeven, waarin het singleplayer-gedeelte van de shooter wordt belicht. Toch is er een ander gegeven dat met de meeste aandacht gaat lopen.

Zo is de Spec Ops Survival-modus - door een exclusiviteitsdeal met Sony - eerder voor de PlayStation 4 beschikbaar. Waar deze tijdelijke exclusiviteit bij Black Ops 4 slechts een week duurde, is dat hier niet het geval. "Tijdelijk exclusieve content tot 1 oktober 2020" valt in kleine letterjes te lezen. Pc- en Xbox-eigenaars moeten dus een jaar wachten vooraleer ze met de Survival-modus aan de slag kunnen.

Volgens Infinity Ward-topman Taylor Kurosaki vormt Survival slechts 'een klein deel' van de Spec Ops-modus. De beslissing - de beste die voorhanden was - komt bovendien van bovenaf, zo zinspeelt Kurosaki op Twitter.

De beslissing lijkt hoe dan ook in slechte aarde te vallen. Eerder dit jaar liet uitgever Activision immers nog weten 'de community te willen verenigen'. Zo is Call of Duty: Modern Warfare de eerste game in de reeks die cross-play ondersteunt. Bovendien ondersteunt de game geen traditionele Season Pass, maar gratis content in de vorm van maps en andere in-game evenementen.

Call of Duty: Modern Warfare is een reboot van de gelijknamige shooter uit 2007. De game lanceert op 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op-games. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread