Fortnite krijgt skill-based matchmaking en bots.

Aardverschuiving.

Epic Games laat weten dat Fortnite vanaf deze week skill-based matchmaking krijgt. De bedoeling is matches samen te stellen met spelers die ongeveer even goed zijn. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer het nieuwe systeem bij ons in werking treedt. De update wordt volgens Epic Games regio per regio uitgerold en geŽvalueerd.

Daarnaast krijgt de game in de loop van volgend seizoen ook bots. Volgens Epic Games zijn de bots gekoppeld aan het nieuwe matchmaking systeem. Nieuwe spelers zullen snellers in matches met bots terechtkomen. Van zodra je beter wordt, zal de game de bots geleidelijk vervangen door echte spelers.

12

Momenteel staan er heel wat veranderingen op til in Fortnite. Vorige week is ook de Fortnite Tilted Town vervangen door Gotham City.

Fortnite staat momenteel helemaal in het teken van Batman. Heb je alle Fortnite Bat Signal locaties al gevonden? En weet je hoe je Fortnite Joker Gas Canisters onschadelijk maakt?

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread