Fortnite krijgt skill-based matchmaking en bots.

Aardverschuiving.

Epic Games laat weten dat Fortnite vanaf deze week skill-based matchmaking krijgt. De bedoeling is matches samen te stellen met spelers die ongeveer even goed zijn. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer het nieuwe systeem bij ons in werking treedt. De update wordt volgens Epic Games regio per regio uitgerold en geëvalueerd.

Daarnaast krijgt de game in de loop van volgend seizoen ook bots. Volgens Epic Games zijn de bots gekoppeld aan het nieuwe matchmaking systeem. Nieuwe spelers zullen snellers in matches met bots terechtkomen. Van zodra je beter wordt, zal de game de bots geleidelijk vervangen door echte spelers.

12

Momenteel staan er heel wat veranderingen op til in Fortnite. Vorige week is ook de Fortnite Tilted Town vervangen door Gotham City.

Fortnite Chapter 2 Season 2 loopt ten einde. In Fortnite loopt momenteel een countdown naar een nieuw groots event. Lees ook ons overzicht over de Fortnite Chapter 2 Season 3 release. Dan weet je precies wat je binnenkort kunt verwachten. Of misschien vraag je je wel af hoe je de Fortnite Challenge swim over the hatches moet oplossen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread