Fortnite Tilted Town wordt Gotham City uit Batman

Vleer-muizenissen

De Fortnite map krijgt opnieuw een grondige make-over. Tilted Town wordt in de volgende update namelijk getransformeerd tot Gotham City uit Batman, om Batman Day te vieren op 21 september.

Dat blijkt nadat enkele dataminers verschillende nieuwe 'assets' hebben gevonden in de code van Fortnite. Zo is er onder andere een nieuw laadscherm met gotische daken, een Batman banner en een Glider in de vorm van een vleermuis.

Sommige van deze voorwerpen krijg je als beloning voor Batman-gerelateerde uitdagingen, zoals het activeren van Bat Signals op de map of vijanden beschadigen met een Explosive Batarang.

batman
Speurder Hypex vond het Bat Signal.

Tilted Town wordt zoals gezegd omgevormd tot Gotham City, de stad waarin de Batman comics, films en games zich afspelen. Het politiekantoor van de Gotham PD, het stadhuis, de bekende bioscoop en hoofdkwartier Wayne Enterprises zullen allen aanwezig zijn.

Naast de Explosive Batarang krijgen spelers ook de Batman Grapnel Gun ter beschikking, waarmee je jezelf sneller kunt verplaatsen door de omgeving.

Fortnite staat momenteel helemaal in het teken van Batman. Heb je alle Fortnite Bat Signal locaties al gevonden? En weet je hoe je Fortnite Joker Gas Canisters onschadelijk maakt?

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread