Reggie Fils-Aimé gaat lesgeven aan Cornell University

Terug naar school.

Reggie Fils-Aimé, de voormalige topman van Nintendo of America, heeft een nieuwe job gevonden. Fils-Aimé gaat aan de slag als medewerker en lesgever aan de Cornell University in New York. Daar geeft hij op 21 oktober een eerste publieke lezing aan de vakgroep toegepaste economie en management.

Fils-Aimé studeerde tot 1983 zelf aan Cornell University. De afgelopen 15 jaar werkte hij voor Nintendo, waarvan 13 jaar als hoofd van de Amerikaanse tak van het bedrijf. Op 15 april verliet Reggie Fils-Aimé Nintendo.

Aan Cornell University vervult Fils-Aimé de taak van 'Leader in Residence'. Vanuit die functie zal hij studenten via persoonlijke coaching begeleiden op het vlak van 'leiderschap, bewust kapitalisme en diensten'. Wat dat juist inhoudt, is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt alvast mijlenver verwijderd van de werelden van Mario en Zelda.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread