Fire Emblem: Three Houses bevat meer dan 200 uur aan gameplay

Dooft niet snel uit.

Intelligent Systems-topman Toshiyuki Kusakihara heeft tijdens een interview nieuwe details onthuld over Fire Emblem: Three Houses. Zo bevat de game volgens Kusakihara meerdere eindes. Welk einde je krijgt, is afhankelijk van het huis waarmee je speelt en de keuzes die je tijdens de game maakt.

Daarnaast heeft Kusakihara ook de lengte van de game toegelicht. Volgens de ontwikkelaar duur één campaign ongeveer 80 uur, inclusief alle cutscenes. Wie de game met alle drie de huizen wil uitspelen, is dus meer dan 200 uur bezig.

Fire Emblem: Three Houses lanceert op 26 juli voor de Switch. In de game ben je lid van een van de drie huizen van de Officer's Academy, een elite-academie waar studenten magie, wapens en speciale vaardigheden leren gebruiken.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread