Games voor Google Stadia even duur als voor andere platformen

Maar wel speelbaar op elk scherm.

Google Stadia-topman Phil Harrison heeft in een interview duidelijk gemaakt dat games voor de nieuwe streamingdienst van Google evenveel kosten als voor andere platformen. Nochtans kun je de aangekochte Stadia-game enkel via het internet naar je tv, pc of smartphone streamen.

Volgens Harrison is dat echter net de meerwaarde van games kopen via Stadia: "volgens ons vinden veel mensen het een aantrekkelijk aanbod om hun games op alle mogelijke toestellen te kunnen spelen in de hoogst mogelijke kwaliteit."

Verder in het interview legt Harrison nog uit waarom Google niet kiest voor een abonnement zoals de Xbox Game Pass. Volgens hem zijn 'nog niet alle games klaar voor zo'n abonnement, en is het belangrijk om ook die mensen een keuze te blijven geven'.

Google Stadia lanceert in november voor wie de Founder's Edition koopt. Iedereen kan via Stadia games kopen en spelen in een 1080p-resolutie. Daarnaast is er ook het Stadia Pro-abonnement. Dat laat je toe om games in een 4K-resolutie te streamen. Op onze site vind je ook alle andere Google Stadia info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread