Ubisoft maakt met Netflix een The Division-film

Black Friday.

Ubisoft ontwikkelt in samenwerking met Netflix een film over The Division. Dat zei de uitgever tijdens diens E3-persconferentie.

Volgens de uitgever spelen zowel Jake Gyllenhaal als Jessica Chastain een rol in de film. Ook Deadpool 2 regisseur David Leitch is bij het project betrokken.

In The Division krijgt de wereld te maken met een bioterroristische aanval genaamd 'The Green Poison'. Tijdens Black Friday worden namelijk besmette dollarbiljetten in New York City verspreid, waarna er volledige chaos uitbreekt.

Een releasedatum voor de The Division-film is nog niet bekendgemaakt. Het is ook niet duidelijk of de film gebaseerd zal zijn op de eerste of tweede game, of geen van beide. Lees ook onze The Division 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread