Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Telling Lies is vijf keer groter dan Her Story

En dat is geen leugen.

Ontwikkelaar Sam Barlow heeft tijdens de PC Gaming Show op de E3 2019 nieuwe details onthuld over zijn nieuwe game Telling Lies. Volgens Barlow is de game vier tot vijf keer zo lang als voorganger Her Story.

Voor de game is ongeveer tien uur aan footage opgenomen. In Telling Lies bekijk je videoclips op een harde schijf van de NSA die je bemachtigd hebt. Door bepaalde woorden in te typen, krijg je toegang tot nieuwe clips op de schijf.

Cover image for YouTube videoTelling Lies trailer - PC Gaming Show 2019

In die clips krijg je beelden te zien van meer dan 30 personages. Op basis van die video's probeer je te achterhalen wat er juist allemaal gebeurd is. Volgens Barlow krijg je deze keer bovendien heel wat meer vrijheid en mogelijkheden om je onderzoek te voeren.

Onder andere Logan Marshall-Green (Prometheus, Spider-Man: Homecoming) en Alexandra Shipp (X-Men Apocalypse) spelen een rol in de game. Telling Lies komt later dit jaar uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Her Story

iOS, PC, Mac

Telling Lies

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties