Specs volgende Xbox Console toegelicht

Indrukwekkend.

Microsoft heeft de eerste technische details bekendgemaakt over de volgende Xbox-console. De console heeft de werknaam Project Scarlett en gebruikt een speciaal voor die console ontwikkelde processor.

Volgens Microsoft is die processor vier keer krachtiger dan die van de Xbox One X. Daarnaast maakt de nieuwe console gebruik van GDDR 6-werkgeheugen en bevat ze een SSD-schijf die eveneens als VRAM wordt gebruikt. Al die elementen stellen de console in staat om games te spelen in een 8K-resolutie aan 120 frames per seconde.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread