Call of Duty: Modern Warfare ondersteunt cross-play

'Met de spelers in het achterhoofd'

Call of Duty: Modern Warfare - de reboot welteverstaan - zal cross-play ondersteunen. Dat laat Infinity Ward-topman Patrick Kelly weten.

Cross-play maakt het voor console- en pc-spelers mogelijk om samen te spelen. De keuze 'om de community te verenigen' werd dan ook met 'de spelers in het achterhoofd' gemaakt, aldus Kelly.

Modern Warfare zal ook geen traditionele Season Pass bevatten, maar gratis content in de vorm van maps en andere in-game evenementen aanbieden. Het lijkt erop dat de ontwikkelaar zo de geleidelijke fragmentering van de spelersbasis na launch hoopt tegen te gaan.

De releasedatum van Call of Duty: Modern Warfare werd gisteren onthuld. De game is een reboot van de gelijknamige shooter uit 2007, die de Call of Duty-reeks het moderne tijdperk inloodste. In de reveal trailer zien we alvast enkele bekende figuren zoals Captain Price.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGs en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread