Gerucht: Ubisoft werkt aan eigen abonnementsdienst

Ubisoft Pass wordt mogelijk tijdens de E3 onthuld.

Volgens verschillende gebruikers van het forum ResetEra werkt Ubisoft aan een eigen abonnementsdienst. Een plaatsvervangende afbeelding voor 'Ubisoft Pass Premium' was tijdelijk te zien op de website van de uitgever maar is intussen offline gehaald.

De vermelding van het woord premium doet vermoeden dat er verschillende abonnementen op komst zijn. Ook het Origin Access-abonnement van Electronic Arts heeft verschillende niveaus. Het basisabonnement geeft je toegang tot een reeks oudere games, terwijl je met een premiumabonnement ook alle nieuwe EA-games kunt spelen.

12

Als Ubisoft echt aan een dergelijke dienst werkt, volgt de officiële aankondiging ongetwijfeld tijdens de E3 2019. De persconferentie van Ubisoft gaat door op maandag 10 juni.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread