Sonic the Hedgehog film uitgesteld naar 2020

Om het hoofdpersonage te herontwerpen.

Regisseur Jeff Fowler maakt bekend dat de release van de Sonic the Hedgehog film is uitgesteld. Oorspronkelijk stond de release gepland voor november van dit jaar, maar die is nu uitgesteld tot februari 2020.

De belangrijkste reden voor het uitstel is het herontwerp van hoofdpersonage Sonic. Eerder dit jaar onthulde Paramount hoe Sonic er uitziet in de live action-film. Het ontwerp van de egel stuitte echter op heel wat protest, waarna Paramount zich genoodzaakt zag om een herontwerp van het hoofdpersonage te beloven.

Jeff Fowler laat nu weten dat Paramount en Sega de nodige tijd nemen om het ontwerp van Sonic 'helemaal juist' te krijgen. Daarnaast verduidelijkt hij ook dat het herontwerp geen impact zal hebben op de werkdruk binnen de studio.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread