Gerucht: Infinity Ward werkt aan Call of Duty: Modern Warfare

Geen sequel, maar een reboot.

Volgens verschillende bronnen werkt Infinity Ward momenteel aan Call of Duty: Modern Warfare. Verschillende websites en YouTubers beweren de game reeds gezien te hebben. Het zou gaan om een reboot van de Modern Warfare-serie, en dus geen sequel op Modern Warfare 3.

Volgens nieuwswebsite Kotaku ligt de nadruk in deze reboot op emotionele momenten zoals de No Russian-missie in Modern Warfare 2. De officiële onthulling van de game zou op 30 mei volgen. De release van de game zou dan voor het najaar van 2019 zijn.

De laatste game van Infinity Ward was Call of Duty: Infinite Warfare en kwam uit in 2016. Onze Call of Duty: Infinite Warfare review vind je op de site. Daar vind je eveneens alle Call of Duty: Modern Warfare info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread