Mutant Year Zero: Road to Eden krijgt Seed of Evil DLC

E-landt deze zomer.

Mutant Year Zero: Road to Eden krijgt deze zomer een eerste uitbreiding. De Seed of Evil DLC is vanaf 30 juli beschikbaar. Diezelfde dag lanceren zowel de basisgame als de uitbreiding voor de Switch.

Mutant Year Zero: Road to Eden is een turn-based strategiegame die gebaseerd is op de gelijknamige pen & paper RPG. De uitbreiding voegt onder andere de eland Big Khan toe als speelbaar personage. Die heeft twee nieuwe mutaties genaamd Ground Pound en Flame Puke, die volgens ontwikkelaar The Bearded Ladies een meer flexibele speelstijl mogelijk maken.

Daarnaast voegt de DLC ook nieuwe missies toe die zich afspelen na de gebeurtenissen in de basisgame. Ten slotte introduceert Seed of Evil ook nieuwe maps en nieuwe vijanden.

Seed of Evil komt uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De uitbreiding kost 15 euro. Daarnaast komt er ook een Mutant Year Zero Deluxe Edition die zowel de basisgame als de uitbreiding bevat. Wie die basisgame alvast wil uitproberen, kan dat onder andere via de Xbox Game Pass.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp release uitgesteld

Nog even wachten op Andy en zijn vrienden.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread