CD Projekt Red werkt met 400 mensen aan Cyberpunk 2077

Bijna dubbel zoveel als voor The Witcher 3.

CD Projekt Red heeft zijn financiële cijfers voor het eerste kwartaal van 2019 bekendgemaakt. Daaruit blijkt onder andere dat er momenteel meer dan 400 mensen aan Cyberpunk 2077 werken. Daarnaast werkt er binnen het bedrijf ook nog een groep medewerkers aan de CD PROJEKT RED STORE.

Ter vergelijking: aan The Witcher 3 werkten er gemiddeld 240 mensen. In de volledige productie en release van die game waren er in totaal wel meer dan 1500 mensen betrokken. Daarnaast maakt de ontwikkelaar bekend dat het momenteel nog steeds het grootste deel van zijn omzet uit de verkoop van The Witcher 3 haalt.

De ontwikkeling van Cyberpunk 2077 gaat vermoedelijk nog wel even door. Recent raakte immers bekend dat Cyberpunk 2077 ten laatste in 2021 uitkomt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread