Warner Bros. maakt bekend dat er een nieuwe Mortal Kombat-film in de maak is. De film is een reboot van de serie en wordt vanaf dit jaar gefilmd in AustraliŽ. De release staat gepland voor 5 maart 2021.

Het scenario is geschreven door Greg Russo, die momenteel ook aan een Resident Evil reboot en een Saints Row film werkt. De regie is in handen van Simon McQuoid. Over de hoofrolspelers en het scenario is voorlopig nog niets bekend. Mortal Kombat is de grootste filmproductie ooit in het zuidelijk deel van AustraliŽ.

Mortal Kombat is niet de eerste en vermoedelijk ook niet de laatste game die een filmadaptatie krijgt. Op de site lees je welke games dringend een film verdienen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.