Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Deep Silver heeft toegelicht welke DLC er voor Metro Exodus in de pijplijn zit. Tegen begin volgend jaar krijgt de game twee DLC-pakketten die telkens een nieuw personage volgen. De pakketten zijn afzonderlijk te koop, maar ook samen als onderdeel van de Expansion Pass. Die kost 25 euro.

De eerste DLC heet The Two Colonels en schetst het verhaal van Colonel Khlebnikov. Die probeert terug te keren naar zijn zoon in Novosibirsk. De DLC introduceert ook een vlammenwerper in de game. The Two Colonels komt deze zomer uit.

De tweede DLC heet Sam's Story en lanceert begin volgend jaar. Deze keer speel je als een Amerikaanse marinier die voor de oorlog in Moskou was gestationeerd. Nu probeer je een manier te zoeken om terug thuis te komen.

Metro Exodus lanceerde eerder dit jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Metro Exodus review vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread