Microsoft heeft de Games with Gold voor de maand mei bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen deze maand met onderstaande games aan de slag:

  • Marooners (Xbox One)
  • The Golf Club 2019 (Xbox One)
  • Earth Defense Force: Insect Armageddon (Xbox One, Xbox 360)
  • Comic Jumper (Xbox One, Xbox 360)
12

Marooners is de gehele maand mei gratis te downloaden. Earth Defense Force: Insect Armageddon is van 1 tot en met 15 april verkrijgbaar, terwijl Comic Jumper van 16 tot en met 31 mei beschikbaar is. The Golf Club 2019 is ook vanaf 16 mei te downloaden en is gratis beschikbaar tot en met 15 juni.

De games voor mei ogen wat mager in vergelijking met andere maanden. Mogelijk wil Microsoft in juni uitpakken met enkele topgames, wanneer ook de E3-beurs plaatvindt. Vorige maand zaten onder andere The Technomancer en Outcast: Second Contact tussen de Xbox Games with Gold voor april.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.