Nintendo Switch Online heeft al meer dan 9,8 miljoen gebruikers

Ook het aantal verkochte consoles zit in de lift.

Nintendo maakt bekend dat er intussen al meer dan 9,8 miljoen Nintendo Switch Online-gebruikers zijn. De afgelopen drie maanden is het aantal gebruikers met 1,8 miljoen gestegen. Het gaat hier voor alle duidelijkheid over gebruikers en niet over betalende abonnees. Via een familielidmaatschap is het immers mogelijk om met 8 gebruikers op dezelfde account te spelen.

Daarnaast heeft Nintendo ook een update gegeven over de verkoopcijfers van de Switch zelf. Intussen is de console al meer dan 34 miljoen keer verkocht. Daarmee doet de Switch nu al beter dan de Nintendo 64, die in totaal 33 miljoen keer over de toonbank ging.

Een abonnement voor Nintendo Switch Online kost 20 euro per jaar en laat je toe om games als Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Ultimate online te spelen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een pakket NES-games. Alle Nintendo Switch Online info lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread