Frostpunk On The Edge DLC lanceert deze zomer

Bibberen op het randje.

Ontwikkelaar 11 bit studios onthult via een teaser dat de laatste Frostpunk DLC On The Edge heet en dat die ergens in de zomer lanceert.

Over de inhoud van de DLC blijft 11 bit studios voorlopig vaag. In On The Edge krijgen de bewoners van New London een mysterieuze nieuwe opdracht die ze vervullen in een uitdagend nieuw landschap. Om je tijdens deze opdracht bij te staan, krijg je ook toegang tot enkele nieuwe mechanics.

Eigenaars van de Season Pass krijgen bij de lancering onmiddellijk toegang tot deze laatste uitbreiding. On The Edge is daarnaast ook afzonderlijk te verkrijgen. Alle andere details omtrent de uitbreiding volgen naarmate de release dichterbij komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Deze games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Met onder andere Aragami 2 en Subnautica: Below Zero.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread