Octopath Traveler komt mogelijk naar de pc. Dat doet een melding op de website van de Zuid-Koreaanse Game Rating and Administration Committee althans vermoeden. De info is intussen terug van de website verwijderd.

Volgens de Game Rating and Administration Committee geeft Bandai Namco de pc-versie uit. Hoewel Octopath Traveler is ontwikkeld door Square Enix, gebeurt het wel vaker dat Bandai Namco in Zuid-Korea de games van Square Enix uitgeeft. Het is nog niet duidelijk wanneer de pc-versie uitkomt.

12

Momenteel is er ook een Octopath Traveler-prequel voor smartphones in de maak. Op onze site lees alvast nog eens Berts Octopath Traveler review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck