Gerucht: volgende Assassin's Creed heet Kingdom en speelt zich af bij de vikingen

Assassin of War.

Volgens nieuwswebsite Kotaku werkt Ubisoft momenteel aan Assassin's Creed Kingdom en komt die game in 2020 uit. De game zou zich afspelen ten tijde van de vikingen. De glorietijd van de vikingen was tussen de achtste en de elfde eeuw.

Volgens Kotaku is het verhaal bevestigd door twee onafhankelijke bronnen die kennis van zaken hebben. Het verhaal stemt bovendien overeen met een ontdekking die enkele spelers eerder deze week deden in The Division 2. In die game zijn er posters die vinden van een Noorse figuur die in het rood en het wit is gekleed.

12

Die kleuren doen denken aan de outfits van enkele Assassin's Creed hoofdpersonages zoals Ezio Auditore. De man op de poster houdt bovendien een voorwerp vast dat sterk doet denken aan de Apple of Eden die een belangrijke rol speelt in de serie.

Ubisoft liet eerder al weten dat er in 2019 geen nieuwe Assassin's Creed komt. Onze Assassin's Creed Odyssey review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread