Civilization 6 komt naar de PlayStation 4 en Xbox One

Een nieuwe wereld.

Tijdens de PlayStation State of Play van afgelopen nacht is onthuld dat Civilization 6 binnenkort naar de de PlayStation 4 en de Xbox One komt. De game is beschikbaar vanaf 22 november. Vorig jaar bracht 2K games Civilization 6 ook al naar de Switch.

Ook beide uitbreidingspakketten voor de game komen naar de consoles. Die dien je echter wel afzonderlijk aan te kopen en maken dus geen deel uit van de basisgame. Wie de game voor de PlayStation 4 koopt, krijgt wel gratis toegang tot twee extra beschavingen, de Nubia en de Khmer.

Het is momenteel nog niet geweten of de PlayStation 4- en Xbox One-versies cross-platform save files ondersteunen. Die ondersteuning is er momenteel wel voor de pc en de Switch. In afwachting van de release lees je op de site onze Civilization 6 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp release uitgesteld

Nog even wachten op Andy en zijn vrienden.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread