Civilization 6 krijgt cross-platform save files

Voor wie zonder uitbreidingen speelt.

Binnenkort is het mogelijk om je save files voor Civilization 6 over te zetten van de pc naar de Switch en vice versa. Aangezien de twee uitbreidingen voor de game voorlopig enkel op de pc beschikbaar zijn, werkt deze functionaliteit enkel voor de basisgame.

Wie zich op beide toestellen registreert met een 2K-account en de multi-platform cloud save optie aanvinkt, kan op elk moment wisselen van toestel. Of uitbreidingspakketten Gathering Storm en Rise and Fall op een later moment nog naar de Switch komen, is momenteel niet geweten.

Civilization 6 lanceerde in 2016. Vorig jaar kwam Civilization 6 ook naar de Switch. Onze Civilization 6 review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread